Tuli taas todettua että sanonta Carpe Diem- tartu hetkeen pitää hyvinkin paikkansa!

Sisustustuksen saralta polttopuiden puukoppaa ja säilytysratkaisuja on etsitty kovasti paljon mutta mikään ei ole oikein silmää miellyttänyt tai sitten hinta on ollut kirpeän suolaisella tavallaan ratkaiseva tekijä.

On pohdittu huopaista koria, se kun näyttää niin kauniilta ja kotoisalta. Meidän huushollissa se ei varmaankaan kovin kauaa olisi ilman harmaata kerrosta koirankarvaa tai muksujen ohi töniessä enää kauaa ryhdikään oloinen.

xpert_puukori_huopa-6410412566621_nimikekuva1_p

On pohdittu myös Kanto-nimistä lehti- tai puunkantotelinettä, se kun on niin ihanan selkeä, ajaton ja sopivasti vähäeleinen – luonteeltaan juuri minun makuuni. Mutta hinta on melko kova ja toisaalta pohdituttaa miten kiiltävä valkoinen pinta tulee kestämään naarmuuntumatta puunkannossa ja säilytyksessä.

imageresize.php

Mutta kuten eiliset puutarhakalusteet: Joskus aika vaan on kypsä toimintaan. Sama kypsymysmisilmiö toistui nyt puukorinkin kanssa – ihan tavis-tokmannista se löytyi, ja mikä parasta edullisestikin vielä, noin kympillä!

Ihan loistavaa oli taas huomata ajattelevansa ”out of the box”-tyylillä, onneksi en huomannut hyllyn reunassa heiluvaa tuotenimikettä ennenkuin olin jo tehnyt ostopäätöksen, olisi suotta tullut turhaa päänvaivaa ostaako vaiko eikö pohdinnalla.

No mitä sitten ostin? Tunnelmaltaan ihanan rauhallisen ja raidallisen pussukan, jossa oli sopivasti sitä jotain erikoista, puhuttelevaa, tulevaa käyttötarkoitustaan silmällä pitäen. Pyykkikorista tuli meidän kauan odotettu puukori ja sopii paikkaansa paremmin kuin hyvin, eikös vaan? Visuaalisuuden lisäksi tähän ei tartu koirankarvat ja puuroskat pysyvät pussukassa sisällä, eivät roisku lattialle. Toisaalta tämä ei kestäne puiden kantoa, joten pahvilaatikolla puut tulee edelleen kantaa, mutta se on sivuseikka  😉

 

WP_20160627_21_08_57_Rich

Ihanaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille lukijoilleni! Runsas läsnäolonne ja aktiivisuutenne lämmittää mieltä, kiitos!

Advertisement