Pikkuhiljaa terassikin saadaan vihittyä käyttöön. Tilaa löytyy pari neliötä enemmän kuin olohuoneessa mutta kalusteet ovat puuttuneet. Sopivia ei vaan löytynyt. Polyrottinki kiinnosti, mutta todettiin sen olevan huonosti puhdistettava, etenkin kun takan polton johdosta nokinen sadevesi menisi joka ikiseen koloon. Ja puiset hylättiin sen huteruuden vuoksi ja ainaisen öljyämis-rumban takia. 

Päädyttiin siis alumiinirunkoisiin, tukeviin kalusteisiin, joissa on styreenimuovista valmistettua puun näköistä pintaa. Huoltovapaa kunhan lumelta ja jäältä talvella suojaa ja kesäisin käyttää lasin alusia. Aurinko voi kuulemma juomalasin kautta tehostuessaan polttaa renkulan pöydän pintaan. Pieniä juttua muistettavana mutta muutoin helpot. Ja värinä vaalean harmaa ja edullinen hinta olivat niin sanotusti kirsikkana kakun päällä. 

Tai no, voisi tämäkin terassiryhmä olla edelleenkin kaupassa ja haaveena, ellei lähestyvät sukujuhlat vaatisi ripeitä otteita ja lisää istumapaikkoja porukoille. Hyvään saumaan siis toimitaan 🙂 

   

Pojatkin saivat ihan omat lepotuolit 🙂

    
 Tuli sitten samassa hötäkässä kalustettua ja mööbeli-valssattua ulkotiloja muutenkin. Rakkaat nojatuolit vietiin kodarin kuistille, siellä on parempi löhötä saunan jälkeen. 

Nyt näyttäis olevan kaikki kohdillaan -toistaiseksi. Kukatkin alkavat jo viihtyä uudessa purkissaan! 

  

Advertisement