Avainsanat

,

Tänään oli SE päivä!  Muuttolupa saatiin ja muutettu on! Siinä ne päivän ja itseasiassa koko viikon parhaimmat ja tärkeimmät uutiset ❤️

Lopputarkastus meni sujuvasti, tai itseasiassa erittäin sujuvasti. Ei ensimmäistäkään huomautettavaa tai korjattavaa kohtaa löytynyt. Kaikki oli niinkuin pitikin. Tämän toki arvasimmekin, ja sen vuoksi  muuttosuuunnitelmat, muuttoilmoitukset, postin käännöt sun muut oli tehty tälle päivälle jo viime viikolla. Vakuutuksetkin laitettiin ajantasalle tänään samantein. 

Ja jälleen elämää kasojen keskellä, mutta toivottavasti kaikki löytävät paikkansa – pian!

Tarkastuksen lopuksi käteltäessä vastaava kyseli miltä nyt tuntuu, mutta enpä osannut vastata. Toisaalta helpottunut ja onnellinen, mutta toisaalta niin epätodellinen olo – tässäkö tämä oli, vuosikausien haave ei olekaan enää haave vaan täyttä totta. Vaikka muuttovalmiin talon rakennuttajana selviää huomattavasti helpommalla kuin hartiapankkirakentaja, on projektin kuluessa käytetty paljon aikaa milloin mihinkin vaiheeseen ja päätösten tekemiseen. Mutta mitä  tällä ajalla jatkossa tekisi? Mitä asioita googlen kuvahausta ja sisustusblogeista ja -lehdistä etsisi, mitä hintoja ja laatuja vertailisi ja kenelle näistä tehdyistä päätöksistä meilaisi niistä kertoakseen? Kauan odotettu päivä myös päättää mielenkiintoisen, opettavan ja avartavan jakson elämässä. Siksi onnen tunteeseen myös hieman kaihoa sisältyy, kaiho siitä että hyvä yhteistyö on päättymässä. 

Projektin tilinpäätöksen aika on jonkun ajan päästä, mutta jo nyt voin todeta että hyvin nämä Mäkelän rakennuksen kaverit työnsä tekivät. Vaikka asiakkaina  emme varmasti olleet helpoimmasta päästä, saimme aina kysymyksiimme ja ihmettelyihimme hyvät ja kattavat vastaukset.  Tästä kertoo jo vastaavan kanssa käyty sähköinen kirjeenvaihto, joka paperimuotoiseksi tulostettuna täyttää ison mapillisen. Ihan joka talofirmassa joka kaveri ei välttämättä yhtä innokkaasti olisi meileihin vastaillut. Vaikka kiirettä oli kuluneen vuoden mittaan välillä varmasti paljon, ei se asiakasrajapintaan näkynyt. 

Hyvin ovat myös timpuri-kaksikko ja tontilla työskennelleet sähkärit jaksaneet kuunnella toiveita ja kommentteja ja hyvällä otteella jaksaneet mun ruutupaperi-hahmotelmia ja/tai vuokaavion muotoon kyhättyjä sähkökaavioita tarkastella. 

Summa summarum; jos joskus vuosien kuluttua uudelleen vastaavaan projektiin ryhtyisin, niin saman firman asiakkaaksi hakeutuisin. Varmasti! 

Advertisement