Täytyy heti ensisanoiksi todeta että blogi-yhteisön ja rakentaja/rakennuttaja-kollegoiden apu on aivan korvaamatonta! Blogeja selatessa kohtaa sekä uusia tuttavuuksia, kauniita kuvia ja ihania tarinoita mutta myös aivan loistavia ideoita!  Joskus on vaan niin parasta että joku uskaltaa ajatella ”out of the box”-tyyliin, erilaisesti ja innovatiivisesti! 

Hemmahosoja -blogin innoittamana myös meidän kylpyhuoneen allasongelma on nyt ratkennut parhain päin! 

Bauhaussista löydimme Noron Loop -allasta pienemmän, lasisen altaan, jonka olin jostain syystä jättänyt edellisillä reissuilla huomiotta. Granan Vicca -allas oli paksua lasia, joten siksi oli se oli myös selvästi vihertävä. 

  
Vaikka altaan koko olisi ollut täydellinen (halk.30cm kun seinäkkeen syvyys on 33cm) oli vihreä väri niin iso negatiivinen tekijä muuten kovin musta-valkoiseen kylppäriin, joten päätimme jättää ostamatta. 

Kotimatkalla piipahdimme vielä Ikeassa noutamassa wc:n kaapin, jolloin pientavaraosastolla SE tuli vastaan! Jostain muistini sopukoista syttyi lamppu, ja muistin lukeneeni Ikean Blanda Blank -kulhosta tuunatusta pesualtaasta. Nopeasti googlettamalla vahvistui mielikuvani – siitä oli tullut hieno!

Ei muuta kuin malja kainaloon ja kotimatkalle – ajatuksella että jos ei toimi, niin ei ainakaan paljoa häviäkään. Talolla uutta allasta paikoilleeen soviteltaessa huomattiin sen olevan loistava! Mahtuu paikkaansa paremmin kuin hyvin ja pesutilaa on enemmän kuin muissa vastaavaan tilaan kunnolla mahtuvissa valkoisissa altaissa. Nyt helpottaa myös allaskaapin kohtalo, tavallinen kph-kaappi tai -laatikosto sopii, eikä tarvitse miettiä viemäriputken mahtuvuutta. 

  

Kuitenkin ihan parasta oli rosterinen väri! Altaan kaveriksi tulee kromin värinen Oras Cubista, seinäkkeen ulkokulmissa on kromilistat, seinäkkeeseen tuleva lasiseinän kiinnike on krominvärinen ja yläpuolella oleva ikkuna on myös kromilistoilla koristeltu. Testikuvaa iltahämärässä napsittaessa allas näytti jo nyt tosi hyvältä! 

  
 
Kuva Hemmahosoja -blogista 

Mainokset