Monesti on jo ehditty lukea päivityksiä kylpyhuoneen ja wc:n kalustamisen ongelmista. 

Hetken ehdin jo huokaista helpotuksesta kun Ikeasta löytyi sittenkin juuri oikeanlainen peilikaappi. Systeemi joka vastaa juuri oikealla tavalla emännän toiveisiin peilistä ja hienoista valoista sekä isännän toiveen kaapista. Ratkaisuksi siis löytyi yksiovinen Storjorm -peilikaappi. Siinä on integroidut valaisimet, joten talon kanssa sama tyyli jatkuu tässäkin. Kaappi on valkoisine tausta/kylki-osineen huomattavasti rauhallisemman oloinen kuin aiemmin pohtimani Godmorgon -peilikaappi. Storjorm on myös korkeudeltaan sopivampi 68cm kun Godmorgon olisi korkeutensa 96cm vuoksi ollut tilaan liian massiivinen.  Syvyyttä Storjormissa on hieman enemmän (n.20cm vs 14cm), joka ainoaksi miinukseksi laskettakoon. Pienempi olisi ollut parempi mutta ei tämäkään huono ole – mahtuu seinäkkeen viereen hyvin. Ja kokonaisuus huomioiden paljon parempi, tämä kph:n peilikaappi-case on nyt selvitetty! Huh! 

 

Mutta kuten aluksi sanoin, ehdin huokaista vain hetken. Haettiin perjantai-illalla Noro Loop – allas K-Raudasta kotiin. Hieno allas mutta naisen logiikalla oli jäänyt huomiotta viemäri-asiat! Ja nyt näyttää siltä ettei tämä sovikaan 😦

Seinäkkeen syvyys on n.30cm ja altaalle tarkoitetulla kololla on leveyttä noin  40cm. Pyöreän altaan yläreunan halkaisija on 43cm. Ylitystä hieman, mutta ajattelimme ettei kartion mallisen altaan yläreunojen tarvitse seinäkkeen taakse jäädäkään, pääasia että allaskaluste jää suojaan ja altaan ulkonevat reunat saavat jäädäkin tason ulkopuolelle. 

   
 

Allasta paikoilleen soviteltaessa konkretisoitui naisen logiikan rajallisuus. Altaan viemäri-aukko on tietenkin altaan keskellä eikä tullut yhtään mieleen tarkistaa että mahtuuko viemäriputket alla olevan kaapin suunniteltuihin raameihin! Pahalta näyttää. Ja allaskaappia ei kasvateta, se ei saa missään nimessä tulla seinäkkeen ulkopuolelle! 

Eikä tässä vielä kaikki, jos malja-allas vaihtuu taso-altaaksi menee myös hana vaihtoon! Taso-altaan pariksi kun ei korkea hana sovi – ei visuaalisesti mutta ei myös käytännön syistä roiskumisen lisääntymisen vuoksi.   

Nyt tarttis saada jollain pahvi- tai puulaatikolla kokeiltua, onnistuuko tuo Loop-altaan kuvio lainkaan 😦 

Mutta onneksi peili/valo asia on kunnossa, se helpottaa! 

   

Mainokset