Kulunut viikko on mennyt vauhdikkaasti ja työt talolla ovat edenneet sitäkin nopeammin! Viikon takaiseen verrattuna ei tätä keittiötä enää samaksi uskoisi! 

Keittiön kalusteet on asennettu, tasot ja altaat laitettu, välitilat laatoitettu ja kodinkoneistakin liesituuletin ja induktiotaso jo asennettu. Nyt se viime kesästä asti varjelemamme lasinen aarre on päässyt paraatipaikalleen ja hienolta näyttää! 

Tänään haettiin turvakaukalot astianpesukoneen ja kylmäkoneiden alle, jotta niidenkin asennus voi vaikka jo ensi viikolla alkaa. Aluksi tuskailinkin kaukalon rumuutta mutta Expertiltä löytyi hienot!  Siellä oli myynnissä kirkas muoviset kaukalot ja vieläpä myös 120cm  leveänä, eli saa huomaamaatomasti molemmat kylmäkoneet samaan kaukaloon! 

Vielä kun saisin vetimien paikat laatikostoihin merkattua niin saadaan nekin paikkaansa 🙂 Valkoisiin oviin ei vetimiä tulekaan, sillä ovi on n.4cm korkeampi kuin runko, jolloin tähän muodostuva ”lipare” toimii sekä piilo-vetimenä että huomaamattomana valolistana.

  
  
Ajattelin vielä räpsäistä kuvan siitä, miten uudemman mallinen liesituuletin ja perinteinen puuhella  sopivat yhteen – ja hyvinhän ne natsaa! (Tuo roikkuva johto on muuten liesituulettimen kytkemätön sähköjohto 🙂  ) 

Täytyy kyllä tunnustaa että taidan olla ihan rakastunut tuohon keittiöön!! Piiiiitkä suunnittelu-prosessi on tuottanut tulosta! 

Kodinhoitohuoneessakin on jo melkolailla valmiin oloista, kalusteet ja altaaat asennettuina. Nuo 3-peiliovet ja Matti-Oven painikkeet kruunaavat koko komeuden

   
   
Lähipäivinä varmaan laitellaan hanat paikoilleen. Sormenpäät jo polttelee niitä odotellessaan 🙂 

  

Mainokset