Lattiapinnat ovat nyt valmiit! Alkuviikosta valmistui viimeiset laatoitukset keittiössä ja kodinhoitohuoneessa ja tänään.   

 
Laattojen suhteen pyrittiin pitämään linja mahdollisiman yksinkertaisena ja yhtenäisenä. Näin ollen lattioissa on vain kahta laattaa, isoa ja pientä harmaata. Ja laminaattikin on niin harmaata kuin voi olla olematta kuitenkaan harmaa 🙂 

Erityisesti keittiön ja kodinhoitohuoneen yhtenäisyys on tärkeää sen vuoksi, että perheemme tuntien näiden välinen ovi tulee mitä todennäköisemmin olemaan vähän väliä auki, jolloinka mahdollinen erillaisuus oikein korostuisi. Keittiöön haluttiin mahdollisimman isoa laattaa ja saman tyylin toivottiin jatkuvan kodinhoitohuoneessa oviaukon toisella puolella, jonka pitää lattiakallistusten vuoksi olla kooltaan paljon pienempää. 

  

Kiitos sisustussuunnittelijan, löysimme toivottuun keittiön laattaan sopivan pikkulaatan jonka värisävy on lähes identtinen, näin ollen pinnan muutos käy melko huomaamattomasti. 

Tänään saatiin myös laminaatin asennus valmiiksi. Näin ollen kaikki lattiatkin ovat jo valmiit. Tai olisi jo katotkin ja keittiön kaappien asennuskin olisi jo alkanut  jos huuva olisi saapunut. Keittiötä kun ei voi asentaa ennenkuin katto on valmis ja kattoa ei voi asentaa loppuun ennenkuin huuva on paikoillaan. Odotukset siis entisestään voimistuvat Naantalin suuntaan! 

Mutta siis laminaatti, voi että olen niin onnellinen että se laminaatin kuosi muuttui vielä kalkkiviivoilla! Harmaita hiuksia tuli varmaan sata silloonkin mutta oli vaivan väärtti!! Se on niin ihana! Tumma mutta kuitenkin valoisa. Vaaleahko mutta kuitenkin siivouksen kannalta armollinen. Ja vielä aidon puun tuntuinen pinnaltaan, ei siis sileä! 

 

Mitä uuden ”maton” alta paljastuu?


 

Täällä takan vieressä näkee, että laminaatti ja laatoitus sointuu ihanasti yhteen! Erityisenä toiveenamme kun oli tässäkin se, että vaikka materiaali vaihtuu, ne sointuvat niin hyvin yhteen ettei vaihtumista kunnolla edes huomaisi tai ainakaan siihen ei kiinnittäisi huomiota.
  
Eteisessä hahmottuu hyvin laminaatin sointuminen maalin (Tikkurila paperi) kanssa 🙂 

Mainokset