Ihanan, aurinkoisen talvipäivän puuhat koostuivat ulkoilusta ja siivousinspiraation hyödyntämisestä. 

Pihalla leikittiin lumilinnassa, kolattiin, levitettiin ja taas kolattiin lunta. 

    

 

Yy-kaa-koo..hyppy!

 
  
Ihana kevätaurinko taisi herättää muissakin perheenjäsenissä kesän odotuksen uusiin mittoihin! 

  

   
Paljon on puhuttu siivouksen ja järjestelyn ”feng suista” eli KonMari -ideologiasta. Se on nyt paljon ollut mediassa esillä. Tai ainakin omaan facebookin uutissyötteeseen tästä on alituiseen tullut mainintoja. Tiedä sitten, olisko jotain vihjettä siihen että tavaramäärän kanssa pitäisi ryhdistäytyä edelleen. Muutossa nro 1 tehtiin iso tavaramäärän perkaaminen, jotta tässä väliaikaissunnossa pärjätään. Muuttoon nro 2 tullaan tekemään samansuuntaista mutta toki pienemmässä määrin. 

Muistan elävästi se hetken kun edelliseen taloon (ikävä on!) muutimme ja tilaa oli vaikka kuinka paljon! Mietimme miten saisimme kaikki varastoksi tarkoitetut neliöt hyödynnettyä järkevästi. Mutta kun poismuutto 13v kuluttua lähestyi, oli ihan joka nurkka täynnä tavaraa ja ylikin. Toki perhekokokin oli lähes tuplaantunut, mutta siitä huolimatta lienee selvää että jotain tälle tavaran haalimiselle pitäisi tehdä myös jatkossa. 

KonMari -ideologia kuulostaa hyvältä, sitä noudattamalla kun luvataan yhtä hyvää ja toista kaunista. Onko teillä lukijoilla kokemusta ko.metodista? Itseä se toisaalta kiinnostaa mutta toisaalta ihmetyttää miten se eroaa ihan tavallisesta järjestyksen pidosta? 

Ehkä jo projekti näissä vaiheissa, kun päiviä on muuttoon jäljellä 98kpl (huom!! Jo alle sadan!!) voisi aloittaa luopumisen näistä! Vai mitä olette mieltä? 

  

Mainokset