Kulunut viikko on talolla ollut varsin tehokas, raksahommat talolla ovat edenneet sisustustyövaiheisiin! Valmista pintaa syntyy ja hyvältä näyttää. 

Raksaliikkeen miehet ovat työt aloittaneet joulutauon jälkeen vasta nyt maanantaina ja jo viikossa on tehty paljon. Seinäpintojen tasoitukset tehtiin osin jo ennen joulua mutta nyt ne saatiin valmiiksi ja kaikki seinäpinnat saivat myös pohjamaalin pintaansa. Suurin osa seinistä on saanut myös pintamaalin ja kaikki neljä tapetoitavaa seinää on jo tapetoitukin. 

Samoin myös laatoitustyöt etenee, wc:ssä on kaikki laatat paikoillaan, vain lattian saumaus puuttuu enää. Kylpyhuoneessa laatoitukset etenee, suihkukulmat ovat saaneet hahmotelman laatoista. Samoin kodinhoitohuoneeessa on vahvikenauhaa nauhaa laitettu lattianrajaan uskoakseni vesieristettä varten, joten työt siinäkin huoneessa ovat käynnistyneet. 

Ensimmäiset kalusteetkin, eli kaikki makkareiden ja eteisen komerot, on talolle jo tuotu. Valitettavasti himpun verran meni aikataulut vielä ristiin ja kaapistot oli pakko viedä autotalliin, kun sisällä maalaukset ja tapetoinnit kesken. Toivottavasti jo heti ensi viikolla saataisiin hommat siihen malliin että sisälle asti pääsevät, ennenkuin tuo ilman/lumen kosteus kasvaa.   

Alla kuvakavalkadia talolta tämän aamun auringonvalossa. Pahoittelen kuvien ei-ihan-pro-laatua, valon määrä kun in rajallinen valaistuksen vielä puuttuessa ja asemointikin on osin hankalaa kun pitää varoa työmaan ”pelejä ja vehkeitä” sekä keskeneräisiä pintoja. 

Mutta erittäin tärkeä tieto on myös se että vappuun (=muutto!) on enää 73 arkipäivää jäljellä! 

   
 
   
   
  
   
 
   
    
 
   
   
       

Lisäksi vielä muutama ihanan utuinen talvikuva talon pohjoispuolelta. Näissä maisemissa silmä (ja sydän) lepää ❤
   
    

Mainokset