Tarkkasilmäiset ovatkin jo varmaan huomanneet että blogin sivupalkkiin on tullut uusi banneri. Olen siitä kovin iloinen ja ylpeä! Kyseesssä on Turun alueen sisustus- ja lifestylebloggaajien logo. Blogini on hyväksytty tähän mahtavaan porukkaan mukaan! Täytyy myöntää että tällä kertaa kirjoittamiseen ryhtyminen jännitti enemmän kuin kertaakaan ennen! Jännitystä kahdestakin syystä, tämä on vuorossaan ensimmäinen postaus osaavien bloggareiden ryhmässä ja toisaalta ensimmäinen postaus, joka twitterfeedin avulla jalkautuu automaattisesti myös Åblogien facebook-sivuille, joilla on liki tuhannen seuraajaa!

ablogo2_240px

Toinen asia, josta olen mahdottoman ylpeä on takkamme. Kuluneella viikolla takan laatat on saumattu ja voi että se on ihana! Takan vaaleus ja kiiltävyys tuo ihanasti valoisuutta huoneeseen, kun heijastaa isoista ikkunoista tulevan luonnonvalon takaisin huonetilaan. Valokuvat eivät anna tälle kauneudelle lainkaan oikeutta.

IMG_7126 IMG_7125

Takan selkäpuolelle on puuhella jo nousemassa hyvää vauhtia. Se on jo harjakorkeudessaan. Ensi viikolla kaakelit ja metalliosat (uunit yms) niin tämäkin on valmis.

IMG_7129 IMG_7146

Oli valtavan vaikea homma saada valittua tähän suunnitelmaan sopivat yksilöt sekä takka- että puuhellaosastosta. Leveyksien mitat oli aina enemmän tai vähemmän vinksallaan – tai sitten toisissa takkafirmoissa hinta nousi tähtitieteelliseksi. Tähän Tiilerin Lauri – Henna -yhdistelmään lopulta tyydyttiin. Paperilla takka oli 5cm leveämpi kuin puuhella, joka oli silloin tärkeä pointti – hella kun ei saanut näkyä olohuoneen puolelle. Jostain syystä takka asennettiin kuitenkin hieman ”piippuun sisään”, jonka johdosta puuhella on nyt sittenkin sen saman viitisen senttiä takkaa leveämpi. Sen havaitsee tuosta alla olevasta kuvasta hyvin. Toki eron näkyvyys vähenee kun puuhellakin valkoiset laatat ympärilleen saa. Ja keksin jo hyvän keinon miten häivyttää loputkin pinnan erot. Ratkaisuna on Ikean Cylinder-sarjan korkein malja ja siihen kuivia, kauden mukaisia oksia/kukkia/kynttilöitä tmv.

IMG_7134

 

Ikean cylinder-ideakuva

Kuva täältä.

Oli meillä hieman kummitusjuttujakin, halloweenin kunniaksi. Yhteen valokuvaan tuli yllättäen hahmo! Naureskellen pohdimme onko siellä Oopperan kummitus vai huoneen tuleva asukas 😀

IMG_7167 – kopio

 

Talolla ja tontilla vierailu huipentui asuinalueen puistoon, joka on siinä alle 200m päässä.  Melko kattavalla porukalla ulkoiltiin, sillä murrosiästiä johtuen, on jo varsin hyvä saavutus, jos 3/4 saa samaan aikaan ulkoilemaan 😉

Kuten kuvista näkyy, hauskaa oli ja virtaa riitti ❤

Hyvää pyhäinpäivää ja halloweenia myös kaikille lukijoille!

IMG_7170 – kopio IMG_7183 – kopio IMG_7151 – kopioIMG_4871

Mainokset