Avainsanat

Tänään oli yksi talonrakentamisen suurista hetkistä; putkimiehemme käynnisti maalämpöpumpun ja talo lämpiää nyt jatkossa Niben F1245 6kw maalämpö-koneistolla. Hetken aikaa menee ennenkuin paksu betonilaatta lämpiää asuinlämpöiseksi, mutta siihen asti tukena ovat pari lämpöpuhallinta. 

Toinen iloinen asia löytyi kun avasin blogin. Siitä on tällä hetkellä vain noin parisen kuukautta kun kirjoittelin postausta savupiipusta 8 tuhannen kävijän kunniaksi (klik!). 

Nyt pari kuukautta myöhemmin laskuri on kivunnut jo yli 10 tuhanteen lukukertaan! On oikein mukava huomata että olette jaksaneet lukea ja klikkailla uutisia aina niiden ilmaantuessa säännöllisen epäsäännöllisin väliajoin 🙂 

   

Tarkkasilmäiset ovat voineet havaita että eihän blogin kävijälaskurissa ole lukemana kuin ”vain” 5187 lukukertaa. Oikeassa olette – osittain. Projektin alku kirjoitettiin toiseen blogiosoitteeseen (tänne), mutta kuvaavamman nimen löydyttyä vanha blogi siirrettiin uuteen osoitteeseen ja siinä yhteydessä kävijälaskuri nollaantui. 

Oikeutetusti voimme siis laskea molempien blogien statistiikat yhteen ja hups, 10 000 meni rikki! 

Kiitos 🌹

Mainokset