Se olisi aikalailla tasan vuosi kulunut siitä kun mies huomasi etuovi.com -sivustolla ilmoituksen 5.10.2014 myyntiin tulleesta uuden karheasta omakotitalosta ihan uudelta asuinalueelta, silloisen kotimme lähistöltä. Kävimme muina miehinä ”vain katselemassa”, mutta syvästi ihastuimme ja kauan elänyt, jo osin tukahdutettukin, haave syttyi uudelleen elämään – ja siitä se sitten lähti! 

Viime syksy ja vuoden vaihteen aika tiivistyi tähän logoon.

Monta sattumusta on matkan varrella on ollut, mutta lähes kaikki ovat johdattaneet yhä parempaan lopputulokseen. Pitkään projektin edetessä oli harmituksena mielessä häviäminen nimenomaan tuon em. omakotitalon ostotarjouksen häviäminen, kun oma piti saada myytyä ensin ja siinä välissä joku ehti ensin. Onnea heille, hienon talon saivat! 

Nyt pystyn jo sanomaan että onneksi hävisimme! Tuosta projektista huomasimme että meillä on mahdollisuudet myös uuden talon rakennuttamiseen ja innostuimme enemmänkin asiaa tutkimaan. Ja tähän päädyimme, samalle ihanalle asuinalueelle, juuri omaan makuun tehtyyn, uuteen taloon! 

Tuota projekteista tärkeimmän ensimmäistä postausta (klik!) taipaleen alkumetreiltä, okt-myyntiprosessin käynnistymisen jälkeiseltä ajalta viime marraskuulta on haikea lukea. Siitä tulee ihan hillitön ikävä! Kaikki ne arjet, juhlat, syntymäpäivät, ilonaiheet ja kasvukivut palautuvat mieleen kultareunaisina muistoina. Se oli talo täynnä elämää. 

Nyt välivuosi mennään tässä, kovasti paljon pienemmällä liekillä, pidätellen. Seuraavaan kotiin kiinnymme vähintään yhtä vahvasti kuin edelliseen  – seuraavana osoitteena vasta vanhainkoti! 

Mainokset