Iltavuoroviikolla en ole itse ehtinyt raksalla käymään, mutta onneksi miehen tuomien kuvaterveisten avulla pääsin tunnelmaan mukaan. 

Ihan loistavaa! Meillä ovet! Ja ensimmäinen seinäkin! 

   
Terassin oveen haluttiin isompi lasi-aukko, jotta sen alareuna olisi samassa linjassa ikkunoiden alareunan kanssa. Nappivalinta! 

 Olen niin tyytyväinen tähän päätökseen, jota pitkään emmin juupas-eipäs-vuorottelulla; tuleeko tekniseen tilaan aukollinen vai aukoton ovi. Olisi se kyllä hassulta näyttänyt jos näin lähekkäin olisi erilaiset ovat. Näin on tasapainoisempaa. 

Pääovea ei nyt vielä tuodakaan, raksa-ovi saa jatkaa pestiään jonkun aikaa, jottei uusi ovi raksaillessa vahingoitu. Mutta samaa sarjaa tulee sekin ovi näiden kanssa olemaan 🙂 

Ja se toinen ilouutinen oli se, että meille on noussut ensimäinen pala ihka oikeaa seinää! 

  
Kuva siis pesuhuoneen puolelta, tulevan seinän läpi 🙂 

Tekniseen tilaan oli laitettu kovalevyjä seinille, luultavasti sillä ajatuksella että kohta voisi olla maalämpöpumpun vuoro.  Tosin viime viikolla oli talolle tullut joku pikku-paketti siihen liittyen ja toimituslapussa teksti: ”loput jälkitoimituksena”. Toivottavasti eivät kauaa reissussa viivy että saadaan tupa lämpimäks ennen pakkasia. 

Muissakin huoneissa oli jo aloiteltu villoittamista ja senhän jälkeen tulee levytys. Nyt jo näyttää tilat isommilta (kuvien perusteella) ja sitten vielä isommilta kun saadaan levyt ja vaaleat maalit seinään 😀

   
Väliseinät ovat vielä käsittelemättä, siksi rankoja tuossa sivulla pystyssä 🙂 

 
Kyllä kokonaisuus jo alkaa hahmottua, etenkin kun pihan heinikko niitettiin ja saatiin piha paremmin esiin. Ei malta odottaa valmistumista ja muuttoa! 

  
Mutta kyllä se odottavan aika on pitkä….vielä on monen monta kuukautta vappuun – ihan liian monta. Vielä ei kannata edes päiviä laskea, vielä lasketaan kuukausia. Ehkä 2 kk päästä voisi jo laskea viikkoja….

Mainokset