Avainsanat

, , , ,

Nopeasti muuttuu näkymät talolla. Seuraava tuplakuva on otettu samasta kohtaa taloa, eli kodinhoitohuoneen ovelta. Alempi kuva on tältä päivältä, ja ylempi kuva on viime torstailta eli vain 3 työpäivää sitten. Melkoinen ero!

Eilen oli villoitettu ja muovitettu ulkoseinien sisäpinnat ja tänään oli jo väliseinärungoista suurin osa asennettu ja sähköjä vedetty jo pitkälle. Niin ja talon ikkunat on nyt saatu paikkaansa! Muuten; rakentajille kuuluu kunniamaininta sisustus-asioiden huomioimisesta! Olivat mieheltäni päivällä kyselleet, onko meille tulossa verhotankoja ja tarvittaisiinko niille vahvikkeet ikkunoiden ylänurkkiin. Kiitos!

Pääovelta katsottuna meiltä näyttää nyt tältä:

Ensimmäsenä oikealla on wc, joka vielä ilman seiniä ja sen takana esikoisen huone. Seuraavana niin ikään päätyseinällä on tytön huone. Sen vieressä, eteisestä katsottuna suoraan edessä on pikkupoikien huone. Vasemmalla on seuraavana olohuone, jonka takaa pilkottaa vanhempien makkari. Tiukasti vasemmalla on keittiö, jonka takana kosteat tilat kodareineen. Alkaa siis huoneet hahmottua jo!