Avainsanat

, , ,

Asuntomessuilla ihan parhainta antia omalla tavallaan oli kerrostaloon sisustettu kasari-koti. Asunto oli sisustettu vuoden 1985-tyylisesti ja aikakauden alkuperäisillä tavaroilla. Oli kuin olisi kotiin tullut! Niin paljon tuttuja asioita, tunnelmaa. Naurultakaan ei voinut välttyä, se hersyvän kupliva hyvä fiilis oli niin ihana! Paluu nuoruuteen ❤

Asuntomessut 2015 322

Se kasari-tunnelma ❤

Tämä ei ole aamun kuva kotoa, vaikka niin voisi kuvitellakin :) Samasta kupista aamusumpit hörpittiin ennen messuille lähtöä.

Tämä ei ole aamun kuva kotoa, vaikka niin voisi kuvitellakin 🙂 Samasta kupista aamusumpit hörpittiin ennen messuille lähtöä.

Asuntomessut 2015 317

Näitä oma äitikin aikanaan keräsi, muistaakseni kerran kuussa postissa tipahti nippu, joita juuri tähän ruskeaan muoviboksiin kerättiin.

Asuntomessut 2015 318

Tälläisellä, ihan samanlaisella vaakalla ensimmäiset kotitaloustehtävien määrät olen itsekin punninnut 🙂

Asuntomessut 2015 319

Tämä leivänpaahdin oli aktiivikäytössä vielä ollessani rippikouluikäinen, ennen ko.kunnan keskustaan muuttoamme. Meillä oli keittiön välitila silloin tumman ruskea 🙂

Asuntomessut 2015 320

Nuo jugurttipurkit! Ja maitotölkit! Sekä jääkaapin sisustan väri 🙂

Asuntomessut 2015 321

Tämän viuhkan kohdalla vasta nauru repesikin! Vasta välitaloon muuttaessamme tälläinen, ihan idettinen viuhka päätyi kierrätykseen, eikä seurannut enää mukanamme. Siis vasta vuonna 2015!

Mainokset