Avainsanat

,

Tänään vietettiin esikoisen rippijuhlia, ilma oli mitä parhain, tilaisuus kaunis, vieraat huippuluokkaa ja syötävät erinomaisia! Lisäksi teini itse oli hyvin onnellinen ja iloinen juhlistaan. Voiko äiti ja isä siis enempää toivoakaan 💕

Tarjoilut olivat hyvin perinteiset, lounaaksi kinkkukiusausta parin salaatin, leipien ja juomien kera. Kahvin kanssa oli tarjolla luotto-leipurimme taikomat ihanuudet. Valtavan iso kiitos siis Tiinalle! Taisi olla jo kymmenisen vuotta sitten kun hänen kakuistaan saimme ensimmäisen kerran maistaa ja muita emme ole sen jälkeen edes harkinneetkaan. Suosittelen lämpimästi hänen luomuksiaan jos haluat sekä herkullisia että näyttäviä luomuksia juhlissa tarjota! Tiinan löydät täältä tai tämän linkin kautta!

Tällä kertaa tarjolla oli perinteinen mansikkaviipale ja mansikkarahka-täytteinen täytekakku ja sen kumppaneina brownie-pohjalle rakennettu mustikkahillo-valkosuklaamousse-leivokset, joissa jokaisessa oli käsintehty ja spreijattu risti koristeena. Pikku-lapsia varten oli vielä mustikkatäytteisiä Ballerina-keksejä.Onneksi olimme saaneet srk-kodin varattua juhlien pitopaikaksi, sillä täällä välitalossa juhlien järjestäminen olisi ollut mission imposible. Pöydät koristeltiin kynttilöin ja lupiini-asetelmin, eteistila koivun varsin ja tarjoilupöytä ruusuköynnöksin. Kaunista tuli 🙂

Iloinen yllätys oli myös se, että rippijuhlien jälkeen saimme tontille raksalle ensimmäiset vieraat. Ihana tunne esitellä ”huoneita” ja tontin sekä rakentamattomien naapureiden rajoja näyttää.

Juhlien jälkeen katseet kääntyy uuteen viikkoon ja uuteen raksaviikkoon – ilmeisesti viimeiseen ennen kesäteloille vetäytymistä. Jännityksellä odotellaan saadaanko peltikatto päälle alkuviikosta – hyviä ilmoja ovat ainakin lupailleet!

Mainokset