Avainsanat

Iltaisella tontilla piipahduksella meinasi käydä hassusti, kun tonttia tieltä käsin, peltojen yli tiirailin ja huomasin talon uudet puitteet. Eipä meinannut katse irrota lainkaan kunnes liikenneturvallisuuden vuoksi oli pakko katsoa taas eteensä. Näytti se niin hienolta nyt jo tieltäkin käsin, tänään oli nimittäin asennettu loput seinien rungot, mutta myös kattotuolit olivat jo paikoillaan!  

  
Kyllä tätä kelpaa katsella! 

Mielenkiinnolla odotan mahtaisiko olla jo aluskate katolla ennen juhannusvapaiden alkua. Näin voisi hyvinkin ehkä olla, ainakin mitä seurailee ”raksa-kollegan” blogia täällä, eli toista Mäkelän Rakennuksen urakoimaa omakotitalon rakennusprojektia. Viikossa näytti olevan aluskate ja vähintäänkin osa (ellei jopa kaikki) tuulensuojalevyistä rakenteita suojaamassa. Muutoinkin tuota blogia kannattaa lukea, sieltä on monta hyvää vinkkiä ja ideaa saatu. Ja näkee sieltä myös sen työn jäljen jota on tässä meidänkin projektissa odoteltavissa. 

By the way – tänään on asuttu välitalossa tasan 2kk, joten jäljellä on ”enää” n.10kk edessäpäin. 

Loppuun on myös pakko hifistellä; sillä voittajan on pakko hymyillä. Kiitos vaan paikallinen K-Supermarket kilpailusta ja voitoista!  

 

Mainokset