Avainsanat

, , ,

Ai että on hyvä mieli! Aurinko paistaa (ts. paistoi)  ja tontilla on vietetty tovi. Se tuntuu jo nyt kodilta vaikkei edes seiniä ole vielä.
Saatiin samalla reissulla sommiteltua eilen rakentamamme hiekkalaatikko paikoilleen sille ajateltuun kohtaan. Ei siihen vielä hiekkaa laitettu, kun ei oltu varmoja onko se Mäkelän Rakennuksen rakentajien edessä sitten kun rungon pystytys alkaa. Ei nimittäin ole mitään tietoa siitä miten leveitä telineitä työssään tarvitsevat.

Hiekkalaatikko tehtiin kestopuusta ja pohdinnan tuloksena päädyttiin tavalliseen 4-kulmaiseen ja se käsiteltiin jo tuoreeltaan ruskealla puuöljyllä. Näin pinnasta saatiin kestävyden lisäksi todella kaunis. Kooltaan se on 2.2m leveä suuntaansa ja laidan korkeus on n.30cm. Täsmälleen saman kokoinen kuin edellisessäkin kodissa, eli aivan täydellisen kokoinen. Mahtuu hyvin laatikon sisäpuolelle leikkimään muttei ole piiruakaan liian suuri. Koska puuta hieman jäi yli, oli ihan pakko vähän söpöstellä – laitettiin kahteen vastakkaiseen kulmaan vinolautaa penkiksi. Nyt voi istuskella pidemmänkin tovin ja nauttia kesäpäivistä hiekkiksen reunalta! ☀️

   
 Nyt on sitten pihan ensimmäinen kiintokaluste nakuteltu ja sommiteltu kohdilleen. Vielä pitäisi päästä miehen kanssa yhteisymmärrykseen siitä tuleeko meille kuusiaitaa vai ei, ja jos tulee niin minkä verran. Sitten voimme antaa estradin Jennille (klik!), pihasuunnitelman rakentamiseksi. 

Mainokset